Untitled Document
 
WELKOM   OVER PEGGY
 
 
VRAAG EN ANTWOORD   FILMPJES
 
 
ADVERTENTIES   CONTACT
     

Mr Peggy E.M. Dukkers

Notaris te Amsterdam Nieuw-West

Curriculum Vitae

Peggy Dukkers werd geboren te Amsterdam. Tijdens haar studie Nederlands Recht heeft zij in Frankrijk, in de buurt van Grenoble, gewoond en hielp haar partner bij de in- en verkoop van antieke Comptoise klokken.

In 1975 studeerde zij af in het Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam met hoofdrichting Privaatrecht. Na een halfjaar in de advocatuur, ging zij werken op een notariskantoor. Als jurist deed zij daar hetzelfde werk als een kandidaat-notaris: Het voeren van besprekingen met cliënten en het voorbereiden van akten.

Van 1980-1984 ging zij met haar echtgenoot mee naar Californië, USA waar hij als zelfstandig projectontwikkelaar een Ranch ter grootte van De Hoge Veluwe ging ontwikkelen, 100 km ten noorden van San Francisco. Zij heeft daar gestudeerd op de Rechten-Faculteit van de University of California at Berkeley. Tevens werkte zij op een advocatenkantoor te San Francisco.

Vanaf 1989 studeerde zij- naast haar baan als jurist - Notarieel Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en studeerde af in 1992.

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben op een groot notaris/advocatenkantoor in Amsterdam en op een kleiner notariskantoor te Amstelveen, werd zij tot notaris benoemd door de Koningin en startte zij haar eigen notariskantoor in Amsterdam Nieuw-Sloten in augustus van 1998. Zij doet haar best het kantoor niet groter te laten groeien dan vier werknemers.

Zij is gespecialiseerd in registergoed transacties en familierecht. Tevens verzorgt zij regelmatig de teboekstelling van (woon)schepen en de levering van en vestigen van hypotheek op woonschepen.
Zij spreekt vloeiend Frans en Engels en geeft adviezen in die talen.
Duits en Spaans spreekt ze goed.
Zij heeft een netwerk van een vier-tal notarissen in Frankrijk waarmee ze samenwerkt.
Ook in San Francisco heeft ze nog contact met een aantal advocaten.

Zij schrijft een maandelijkse column in de Westerpost, een weekkrant die met een oplage van 100.000 verschijnt in Amsterdam Nieuw-West. Ze is lid van de ICT-commissie van de CNUE, de Europese organisatie van Notarissen met zetel te Brussel. Ze bezoekt graag internationale notaris-congressen. Zij is moeder van twee kinderen en sedert 29 maart 2008 tevens oma.


english español français nederlands